Kompozytor Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Witam forumowiczów, natrafiłem na pewien rower z Niemiec. Mam tam znajomego, który jedzie z tego terenu do Polski i może go przywieźć. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/mtb-poison-26-groesse-xxl/640715265-217-1686 Proszę o wycenę ze zdjęcia zakładając, że wszystko jest sprawne. Myślę, że po zdjęciach większość osprzętu jest widoczna. Dziękuję za wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 stara 26 w nietypowym rozmiarze, napęd który na 80% wymaga czułości (a raczej nowych części), do tego przy zakupie używanego roweru warto zajrzeć do widelca, wypadałoby wymienić olej i sprawdzić o-ringi, koszt własny znikomy, serwis już więcej etc itp pomijając inne kwestie standardowe i eksploatacyjne - w końcu stara używka:jak na moje 1300-1500 (300-350€) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi