koral00 Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Kupiłem rower trekkingowy, sztywniak. Przedni błotnik był przymocowany na górze koła, tam gdzie lampka, oraz drutami obok śruby piasty, w widelcu były miejsca na dokręcenie mocowań błotnika. Nowy amor to Suntour NRX S-RLR LITE. Nie ma tam możliwości przymocowania drutów od błotnika Natomiast w nowym amorze są takie gwinty na goleniach, zaślepione Wziąłem aluminiowe kątowniki i wywierciłem w nich dziury Do tego kątownika chciałem przymocować drut błownika i potem całość dokręcić do amortyzatora, ale to wszystko się nie składa prawidłowo. Jaki jest inny sposób na przymocowanie błotnika przedniego do tego amrtywazotra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Jeśli nijak nie możesz przymocować prętów bocznych do tych otworów to zrób/kup obejmy na golenie i do tego przykręć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Do tych blaszek trzeba mieć druty o odpowiedniej długości pasujące do swojego błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Takie adaptery do suntour'a kupisz na allegro za kilka pln. Druty wystarczy dociąć na odpowiednią długość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.