curich Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Witam chce wam zaprezentowac moj film ktory nakrecilem dosc niedawno Prosze o wyrozumialoc bo to pierwsza produkcja:) Mozna go obejzec w necie: http://youtube.com/watch?v=LLkvePSWjnQ Mozna i rowniez go sciagnac: NIELEGALNA TREŚĆ Milego ogladania
Dimek Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Nom całkiem ładna produkcja... miłe tricki i ładna jakość Pozdro :030:
Ufoludek Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Fajny filmik, całkiem nieźle zrobiony, bardzo mi sie podoba. No i Guano Apes
siwyex Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Filmik bardzo ciekawy, lubię oglądać te tricki, które odpieprzacie Sam kiedyś uczyłem się na BMX'ie ale odpuściłem Montaż całkiem okej, ale ne siadła mi muza:P
M_A_L_Y Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 mozesz mi na pisać jaka to muza leci??
Robert Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 Jedno mi się nie podobało... napisy nie znosze kiedy ktoś pisze TaK albo W tEn SpoSóB.... koniec mojego czepiania się :]
Mod Team Pixon Napisano 14 Października 2006 Mod Team Napisano 14 Października 2006 muzyka: Guano Apes - Open Your Eyes bardzo fajny kawałek Co do filmiku, nie był zły tylko końcówka była źle zrobiona, trzeba było jakoś wyciszyć nagranie a nie się tak urywa.
Lipton Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 Filmik fajny... Tylko powiedz mi jak podnosisz koło podczas jazdy. Ja umiem tylko z miejsca
qba888 Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 A moze mi ktos powiedziec, jak podskoczyc tylnym kolem jadac na... tylnim kole? Tak jak to bylo na filmiku - jadac na manualu koles przeskoczyl z murka na murek... Ja tak za cholere nie umiem :/
Lipton Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Nooo... Wygląda fajnie, też tak nie umiem
curich Napisano 17 Października 2006 Autor Napisano 17 Października 2006 Dzieki za wszystki wypowiedzi nawet za te niepozytywne ale bierzcie pod uwage ze to moj pierwszy film:D
QWEY564 Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Całkiem całkiem... czym kręciłeś??? i w jakim programie go złożyłeś... Sam mam już kilka filmików na swoim koncie(Freestyle na motocyklach, jakieś jackassy, troche dokumentów, teledyski, parodie...) POzdro dla amatorów kręcenia superprodukcji nisko budżetowych... PS Ile po skonwertowaniu zajmuje ten film??(I w jakim jest formacie?)
SLAWSKOO Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 mozna Prosic o linki jeszcze raz bo ten w pierwszym poscie nie działa
dezerter Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Filmik całkiem fajny, jedna prośba niech ten koleś w czapce kupi sobie kask, widać że jeździcie a nie stoicie z rowerami na rynku więc szkoda rozbitej głowy na jakimś krawężniku
Duch Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Co do garnka potwierdzam, że edukacyjnie wyglądało by to lepiej, tricki, jakość i muzyka spoko, IMHO Muza nawet spoko, fajnym ujęciem była ta wywrotka, mimo że nie groźna, ale osobiście dałbym ją na koniec jako "wiecie to jest fajne ale też niebezpieczne" i wyciszenie muzy na koniec to też dobry pomysł. Ogólnie jak na piewszy raz... tylko tak dalej
mmmak Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 bardzo fajnie, ale niech kolega w kask zainwestuje trzymaj tak dalej pozdrawiam
Alvaren Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 MMMAK słuchaj się go KASK!!! filmiki spoko
Misiek^^ Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Filmik daje radę Muzyka spoko Ogólnie dobre wrażenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.