nowakd21 Napisano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam! Od bardzo dawna w moim garażu stoi rower po dziadku, zawsze chciałem się dowiedzieć co to za rower i czy jest coś wart, ale nigdy nie było na to czasu, dlatego postanowiłem napisać na forum rowerowym, żeby może tu uzyskać jakieś cenne informacje. Proszę kilka zdjęć. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez nowakd21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicebike Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Proponuję przywrócić mu żywot i trzymać jako pamiątkę , szkoda sprzedawać za parę złociszy.Przypomniałeś mi o kolarce mojego dziadka , fajne wspomnienia jak 20 lat temu śmigałem między działkami na rakiecie dziadka. Pamiętam że był szybki , no i musiałem na nim stać bo byłem za mały Popytam w rodzinie może ktoś zna losy roweru dziadka , a jeśli nie poszukam czegoś podobnego tylko z pamięcią może być gorzej.To chyba jakiś ukraiński był , idę szukać Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez nicebike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi