mat82pl Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Witam, rozmawiałem dziś ze sprzedawcą roweru. Pytałem go o możliwość montażu fotelika do tego roweru. Powiedział, że przy 17 calach to nie da rady. Że będzie fotelik zapierał o oponę przy ruchu czy jakoś tak. Zalecał montaż bagażnika i mocowanie fotelika do bagażnika. Czy faktycznie tak jest? Czy jak mam rower crossowy dowolny i ramę 17 cali, to niemożliwy jest montaż do ramy pod siodełkiem tak jak z reguły są montowane? Kupując crossa nie zamierzałem mieć bagażnika, tylko w miarę potrzeby montaż fotelika od czasu do czasu. A z bagażnikiem i fotelikiem to już dla mnie za dużo kombinowania. Bardzo proszę w miarę możliwości o odpowiedź szybką. Jutro chciałem zamówić. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat82pl Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Czy może mi ktoś pomóc? Czy złą kategorię wybrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Założysz , przy małych ramach i dużym kole jedynie czasami trzeba założyć inny stelaż , Hamax do swoich fotelików ma coś takiego w ofercie https://www.domenasportowa.pl/product-pol-116214-Stelaz-do-fotelikow-Caress-Siesta-Hamax-montaz-na-malej-ramie-uniw.googleshoppingpl.html?gclid=EAIaIQobChMI-8Coi8rm1QIVVs-yCh2TewFsEAQYBCABEgKjwPD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioters Napisano 20 Maja 2018 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 W dniu 20.08.2017 o 22:20, gtb napisał: Założysz , przy małych ramach i dużym kole jedynie czasami trzeba założyć inny stelaż , Hamax do swoich fotelików ma coś takiego w ofercie https://www.domenasportowa.pl/product-pol-116214-Stelaz-do-fotelikow-Caress-Siesta-Hamax-montaz-na-malej-ramie-uniw.googleshoppingpl.html?gclid=EAIaIQobChMI-8Coi8rm1QIVVs-yCh2TewFsEAQYBCABEgKjwPD_BwE a orientujesz się może czy przy ramie 19" na kołach 29" potrzebny będzie ten stelaż dla małej ramy czy standard wystarczy? Rower author instinct. Fotelik muszę zamawiać z neta, mam opcję zakupu od razu ze stelażem pod małą ramę (ale bez standardowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.