grzechotek Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Mam ramę Dartmoor Hornet i potrzebuję jakiś w miarę dobry amortyzator przedni najlepiej tzw. dwupółkowy (rower fajnie wygląda), ale nie koniecznie. Pod koła 26" i o skoku 100mm, gdyż rower służy mi po jeżdżeniu w lesie. Cena do 1000zł, może być i używka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecin Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Do horneta dwupolka ze skokiem 100? Najdziwniejszy pomysł jaki ostatnio słyszałem. Kup duroluxa albo aion/auron i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotek Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Przecin, nie zakłada się dwupółkowe do Horneta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_321 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 kup jakąś porządną używkę - RockShox lub FOX-a, tym bardziej że pod koło 26 sporo tego znajdziesz, i pewnie dłużej ci posłuży niż nie jeden nowy w tej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Przecin, nie zakłada się dwupółkowe do Horneta ? Do ramy Horneta najlepiej zamontować coś o skoku 140-160mm. Wtedy rower pokaże pazur. Jednak to trochę mało aby myśleć o dwupółce. Niby się da ale po co? Rower ważyłby sporo więcej i jeszcze trzeba by było skrócić skok amortyzatora bo dwupółkowe to z reguły 180mm++, a tyle to do tej ramy za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecin Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Przecin, nie zakłada się dwupółkowe do Horneta ?To nie jest rama do downhillu. Max co tam bym zamontował to 160mm. Ja bym brał duroluxa nowego z 2016 rc2 za 1k PLNów. Mam i polecam. Za tą kasę nic lepszego nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotek Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Gdzie szukać duroluxa za 1k pln ? Nigdzie nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecin Napisano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Ostatnio widziałem bodajże na rosebikes.pl za ok. 1k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.