jka Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 jka - - Twoje zdrowie) Dzięki Tylko nie mogłem trafić na pompkę do nich, co mi nabije oponę do 7 bar, jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 rozumiem, jesteś takim żartownisiem:) niezłe jajca. PS na poważnie: sprawdziłem jakie ciśnienie daje nabój 16g na oponie 23mm. Lecisz mi 6 zeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Lecisz mi 6 zeta:) Zajeżdżaj w stopce masz gdzie sprawdziłem jakie ciśnienie daje nabój 16g na oponie 23mm Ja nie natrafiłem na taką jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 idź do deca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.