pawelek6 Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć.Stoję przed wyborem obecnie. Przyznam szczerze, że nie jestem mocno zaawansowany w temacie rowerów, ale gdzieś przy poradach, szperaniu w necie itd, dotarłem do Clauda Butlera. Obecnie myślę nad modelami Explorer 300 / Urban 400. Mam oba dostępne w okazyjnej cenie, stąd też wybór. Na co dzień rozwożę jedzenie po mieście (z kiepskimi drogami ) i czasem lubię wyjechać na jakąś trasę po za miasto. Generalnie chodzi o pracę na co dzień. Ma przeżyć też dziury w drodzę i ja zresztą też. Na szosówkach i kolarzówkach trochę ciężej z tym tematem było...Poziom cenowy jest zbliżony, który wg. Was, to lepszy wybór?Mam nadzieję, że dobrze trafiłem z tematem, tj w odpowiedni dział. Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez pawelek6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi