Xylizzzz Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Cześć. Jeżdżę na rowerze na krótkie wyprawy, nie dalje niż 100km. prawie codziennie jeżdżę do szkoły . Poszukuję dobrego plecaka którry będzie w stanie mi zapewnić wygodę, ale też i schować pare zeszytów/długopisów/picie/jedzenie i narzędzia. Dobrze też jakby materiał na tyle był zrobiony z takiego bym mógł naszyć pare naszywek zespołów rockowych. Jeśli nie będzie to możliwe to przeboleję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 http://www.wisport.com.pl/Caracal-188,1,pr,shop.html Mega plecak ze świetnym systemem nośnym. Jak tylko spruję do reszty mojego Deutera, to taki kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylizzzz Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 200zł +/- to nie jest 75% więcej. Szukam czegoś na co nie będę musiał aż tyle wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 A przepraszam, nie doczytałem. Spójrz jednak na ofertę tej firmy, bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylizzzz Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 dla mnie tyle kasy to już za dużo. dla mnie 2 stówki to już duży wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktorgu Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Gregory Miwok 24. Ja swoj kupiłem tydzień temu za 175 zl. Rewelacyjny. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.