gabriel86 Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Witam. Sprzedam swój ulubiony rower Sprzęt złożony od podstaw przeze mnie.Pod zdjęciem specyfikacja: RamaAuthor Sector (Cr-mo Nitanium), rozmiar M, przerobiona przez Orlowski Frames (usunięte piwoty pod V-brake, wstawione wzmocnienie tylnego trójkąta i mocowanie hamulca tarczowego IS), ramę po zakupie wypolerowałem i oddałem do chromowania - aktualnie stan powłoki na 4+. Wszystkie gwinty sprawny. Haki ritchey. Główka 1 1/8. WidelecSalsa CrMoto 29er - stal Cr-Mo - oryginalny czarny kolor - mocowanie hamulca IS KierownicaDartmoor Nitro 780 - srebrna MostekBoplight Sztycaaktualnie no name w kolorze czarnym SiodłoKbix Pro Race - tytanowe pręty Pedałyaktualnie Shimano M540 spd Przerzutka tylnaNapinacz z alu kółkiem na maszynie Hamulcetarczowe mechaniczme, avid, bb7, tarcze hamulcowe Ashima 203 mm Dźwignie hamulcaavid fr5 - czarne klamki Kaseta/wolnobieg1-rzędowy - zębatka chyba SRAM'a 15T ŁańcuchSRAM KorbaShimano SLX SuportGUBbike - łożyska maszynowe ObręczeRodi 650B 350 (vuelata) (27,5 ") PiastyNovatec 711/712 (maszyny) SzprychySapim, Laser OponyMaxxis Crossmark 27,5x2,1 DętkiMaxxis SteryDarmoor Charge GripyAnswer ze złotymi końcówkami jak na zdjęciu są w średnim stanie, mogę zamienić na skręcane chwyty gubbike z czerwonymi końcówkami Waga: 10,3 kg Cena: 2000,-PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Ładna Locha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 realfoty byś wrzucił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Real foty w drodze - jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o podanie maila via PW - wyślę fotki elementów, które nie są idealne, czyli noszą standardowe ślady eksploatacji roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2017 1800,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2017 1500,-PLN z butami Shimano XC30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2017 1400,- z butami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 1200,-PLN z butami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Podeślij jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Cześć @gabriel86, ogłoszenie aktualne ? jeśli tak to podeślij fotki i info o wysokości przekroku , może być PW. próbowałem wysłać PW do Ciebie, ale mam komunikat: gabriel86 nie może otrzymywać wiadomości. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.