skjaatel Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Udało się rozpocząć budowę trasy rowerowej w Elblągu. Warunki terenowe są jakie są, ale zgoda od zarządcy terenu, doping od PTTK i pracowita czwórka zrobiły swoje:) http://www.portel.pl/spoleczenstwo/skacza-na-rowerach-w-bazantarni/99756 Jakby ktoś pytał, to żaden z Giantów się nie połamał, nie zagraża życiu i czci niczyjej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Pozdrowienia dla Elblążanina Zawodowo miałem przez lata kontakt z ludźmi z Zamech, później z ABB i Alstom. To byli, mam nadzieję że nadal są, bardzo kompetentni i życzliwi partnerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Powyższy wpis powinien trafić na priv, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Peoples Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Rzut bakłażanem ode mnie. Jutro przeczytam artykuł, natomiast już gratuluję inicjatywy, fajnie że ktoś ruszył temat. Oraz, Bażantarnia od zawsze kojarzyła mi się z wymarzonym miejscem na zrobienie porządnego szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.