HKKaMa Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Cześć, Czy mogę kogoś z Was prosić o wycenę dwóch samych RAM rowerowych? Poniżej przykładowe zdjęcia katalogowe rowerów z ramami o których wycenę proszę. 1. Cube Reaction, rocznik 2008, stan 8/10. Drobne rysy, nieuszkodzona, nienaprawiana. 2. Rama Giant Anthem X4 rocznik 2011 z damperem Fox Float R. Stan 9/10. Bardzo drobne rysy, nieuszkodzona, nienaprawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Dzisiaj warte czapkę śliwek. Za bardzo odbiegają od współczesnych standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Wiadomo Ale chodzi mi o orientacyjne ceny? Za ramę Cube myślałem +-200zl, a Giant z damperem +-1000? Uważacie że to rozsądne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Watpie czy tyle dostaniesz za gianta, ale probowac mozesz. Ten cube pod koła 26? Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Wystaw na aledrogo od złotówki i zobaczysz ile warte. IMHO docelowy klient to posiadacz takowego roweru z uszkodzoną ramą i wielkim sentymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Ok dzięki za informacje Tak, obie ramy od koła 26" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi