Blue Napisano 15 Sierpnia 2017 Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgubiłem swój pulsometr Echowella, a zapasowy donnay, który miałem coś zaczął nawalać - wciągnął 2 baterie w ciągu kilku dni. Licznik cateye, który mam przy szosówce zaczął przerywać, wziąłbym lutownicę i sprawę ogarnął, ale to też jest jakiś powód żeby go zmienić . Chciałem wrócić do treningu z pulsometrem i teraz się zastanawiam co by tutaj ogarnąć. Jasne zawsze mogę wziąć telefon, ale wiecie jak to jest, bateria leci momentalnie na włączonym wyświetlaczu, a nie zawsze sobie przypomnę żeby go doładować przed wyjazdem, ba czasem jadę i mam nadzieję, że wytrzyma chociaż bez włączonego wyświetlacza do końca trasy . Szukam czegoś bez GPS, z opaską do pulsaka z ant+ w zestawie, co będzie wyświetlało puls i ew przyszłościowo moc, jeżeli się zdecyduję na jej pomiar. Dobrze, żeby trzymało długo na baterii, ale jak nie będzie miało GPS to chyba z definicji długo pociągnie . Od święta jak potrzebuję nawigację na kierownicy, to się przygotuję, naładuję i zamontuję ten telefon. Ktoś ma jakieś propozycje? Najlepiej w cenie do 500-600zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.