123pla Napisano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Jeszcze raz zapodaje, bo temat się rozpłynął : czy kaseta z załącznika ma szanse zadziałać z nowym łańcuchem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 wg mnie do wymiany, kilka zębatek wygląda źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Owszem. Choć ja bym to próbował naprawić bo to chyba X01 jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Choć ja bym to próbował naprawić bo to chyba X01 jest. Ooo to coś nowego... a jak niby masz zamiar 'naprawić' zajechaną kasetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krossb3 Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Wg mnie kaseta do wymiany. Nowy łańcuch będzie przeskakiwal bo zęby są już mocno wytarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Ooo to coś nowego... A skąd Nie jedna już naprawiłem. Nie będzie ona już pracować jak nowa, ale nowy łańcuch przyjmie. jak niby masz zamiar 'naprawić' zajechaną kasetę? "Obróbka skrawaniem ... mówi to coś Panu, Panie Ferdku" ? Swojego pierwszego XT kupiłem za 20zł był ze 4 razy gorszy od tej, Zrobiłem na nim jeszcze 15kkm. Choć ta kaseta to trudne zadanie. Ale próbować zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedzi. Wygląda na to że nie warto ryzykować i lepiej ją sobie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 A jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Prawie tyle co nowa 1150 wiec wole ta roznice dolozyc i przebolec te kilkadziesiąt gramów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Nie no to ktoś se jaja robi, za połowę należało by to rozważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.