Adrid Napisano 13 Sierpnia 2017 Napisano 13 Sierpnia 2017 Jak w temacie, szukam nowego rowerku w zamian za moją aktualną Meride. Trochę przejechała km, mi się trochę urosło i jazda to już nie ta sama przyjemność, brakuje przełożeń, ręce bolą od wyprostu, więc proszę o pomoc
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Napisano 13 Sierpnia 2017 W tym temacie zapomniałeś napisać o jaką Meridę chodzi..... A pozostałe twoje tematy "zniknęły".... A ja się tak rozpisałem tylko po to żeby dostać komunikat "temat nie istnieje" W skrócie napisałem że Author słabszy widelec niż pozostałe 2, ja bym wziął 27,5 i do niego drugi komplet kół 28" z oponami 1,75 na długie wyprawy (do roweru 26" wchodzą z zapasem 2mm więc do 27,5 byłyby akurat) a Kross ma główkę bez tapera więc jeśli kiedyś byś chciał widelec wymienić to będzie to znacznie utrudnione, oraz utrudnia to ew. późniejszą sprzedaż roweru. No i Merida wygląda fajniej
Adrid Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Napisano 13 Sierpnia 2017 Merida Mats 10-V, tematy na nowo stworzone bo brakowało klamerki na początku tematu.....
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Napisano 13 Sierpnia 2017 Ale po co zaśmiecasz forum tyloma tematami? Szczególnie ze na dobrą sprawę odpowiedź już dostałeś. Te rowery się praktycznie niczym nie różnią, poza gorszym widelcem w Authorze
Adrid Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Napisano 13 Sierpnia 2017 Znam odpowiedź w kwesti rowerów 27,5", warto by znać jeszcze sprawę w kwestii 29er. Jestem osobą która lubi usłyszeć opinię z wielu źródeł, a może znajdzie się ktoś kto miał podobny dylemat i podzieli się swoimi wrażeniami. A przynajmniej moderator będzie miał pracę usuwanie tematów które zostaną zamknięte i po drugie, po to takie fora są żeby usłyszeć wiele opinii od wielu ludzi. Sam jeżdżę dużo i akurat znam się tylko na moim rowerze, zrobię w nim wszystko więc na jego temat mogę się rozpisać, a już inne modele nie mój temat więc szukam pomocy
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Napisano 13 Sierpnia 2017 A ty wiesz ze nie ważne w jakiej sekcji ten temat stworzysz- nadal jest to to samo forum a więc i ta sama grupa forumowiczów którzy ci ew. pomogą?
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.