massud Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Jak w temacie. Przyglądam się zdjęciom ramy na stronie producenta i mam wątpliwości. Czy któryś z kolegów użytkowników mógłby potwierdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Tak , posiada http://www.expertbike.pl/images/unibike/2016/gorskie/evo27_xl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Posiadać posiada, ale zacisk hamulca chyba trochę uniemożliwia ich wykorzystanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massud Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedzi. Powiem tak - ten rower to dla mnie w chwili obecnej taki złoty Graal (relacja cena/osprzęt). Niestety, nawet rama 17" jest dla mnie za duża........ ehh, za krótki jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.