adeki10 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Witam czy zacisk przedni się czymś rózni od tylniego? czy poprostu trzeba mieć inny adapter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Niczym się nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adeki10 Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Nie wiem czy sie różni,ale przedni działa z tyłu.Przez chwile tak jeżdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristianoo12 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witam mam problem polegajoncy na tym że hamulce zabardzo się grzejom czy wy macie ten sam problem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Nie ma takiej szansy, chyba ze mieszkasz w górach ale jak tak to chyba pomyliłeś rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi