Gość Napisano 12 Sierpnia 2017 Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam, Niedawno nabyłem rower Giant Contend SL 1 (2017). W specyfikacji nie jest nic wspomniane, że rower posiada miejsce na czujnik RideSense. Taka wzmianka jest przy innych rowerach, stąd założyłem, że w Contendzie takiej opcji nie ma. Nie mniej jednak w ramie mam zaślepione otwory jak na zdjęciu poniżej: Czy to jest miejsce na czujnik RideSense?
tadeuszwlodarczyk Napisano 13 Sierpnia 2017 Napisano 13 Sierpnia 2017 Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Napisano 14 Sierpnia 2017 Napisano 14 Sierpnia 2017 Potwierdzam. Dziś zakupiłem i sparowałem z aplikacją Panobike+ na iPhone'ie. Od jutra rozpoczynam testy telefonu w roli licznika.
maczet190399 Napisano 16 Sierpnia 2017 Napisano 16 Sierpnia 2017 Gdzie kupiłeś ten czujnik ?? Czy działa on na ANT + ?
Gość Napisano 16 Sierpnia 2017 Napisano 16 Sierpnia 2017 To jest ten czujnik: https://www.giant-bicycles.com/pl/czujnik-nadajnik-ridesense%2c-antplus-ble Obsługuje zarówno ANT+ jak i BT. Kupiłem w sklepie Giant-a. Być może w necie znajdziesz taniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.