marcina Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam, Niedawno nabyłem rower Giant Contend SL 1 (2017). W specyfikacji nie jest nic wspomniane, że rower posiada miejsce na czujnik RideSense. Taka wzmianka jest przy innych rowerach, stąd założyłem, że w Contendzie takiej opcji nie ma. Nie mniej jednak w ramie mam zaślepione otwory jak na zdjęciu poniżej: Czy to jest miejsce na czujnik RideSense? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Potwierdzam. Dziś zakupiłem i sparowałem z aplikacją Panobike+ na iPhone'ie. Od jutra rozpoczynam testy telefonu w roli licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Gdzie kupiłeś ten czujnik ?? Czy działa on na ANT + ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 To jest ten czujnik: https://www.giant-bicycles.com/pl/czujnik-nadajnik-ridesense%2c-antplus-ble Obsługuje zarówno ANT+ jak i BT. Kupiłem w sklepie Giant-a. Być może w necie znajdziesz taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.