darek2313 Napisano 12 Sierpnia 2017 Napisano 12 Sierpnia 2017 Prosiłbym o podpowiedź , ile oleju leje się do komory SPV ./lagi 30 mm/ . W amorku olej wlałem na oko , po złożeniu amor ładnie sie ugina/sprężyna stal/ ale przy powrocie słychać stuknięcie w tłumiku SPV. /goleń napompowana 50 psi/ Temat zamykam , zmniejszyłem ilość oleju i już nie stuka. Cytuj
piciu256 Napisano 14 Sierpnia 2017 Napisano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Ten typ tak ma- jak nie ma ciśnienia w komorze SPV to widelec fajnie pracuje, ale stuka- to jest najgorszy tłumik jaki kiedykolwiek Manitou stworzyło Jaki to widelec (edit- rpzecież jest w tytule )? Jeśli ci stukanie nie przeszkadza to jeździj i się nie przejmuj, ale ja bym na twoim miejscu kupił tłumik abs+ lub tpc+, czasem się pojawiają na allegro w dobrej cenie. Ten powinien pasować, https://www.olx.pl/oferta/manitou-tlumik-blokady-tpc-CID767-IDkvVM4.html#1a589ebe96 tylko musiałbyś się upewnić czy średnica odpowiednia. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez piciu256 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi