camel0000 Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam proszę o pomoc w wycenie roweru, kupiłem ten rower w Norwegii od znajomego nie wiem czy zrobiłem dobry zakup, z tego co wiem i co pisze na ramie jest to Trek 9.7 rok produkcji nie znany, rower kosztował 4900koron to około 2300zł proszę o odpowiedz czy było warto. Dodam zdjęcia jak ten rower wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 , kupiłem ten rower w Norwegii od znajomego nie wiem czy zrobiłem dobry zakup, a jeżeli zły to będziesz silnorękich wysyłał do znajomego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart666 Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Na moje oko to skorzystales z okazji i teraz chcesz odsprzedac z zyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel0000 Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Czyli nikt nie pomoże w ocenie wartości roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Rower jest wart tyle za ile go kupiłeś, w podobnych kwotach chodzą takie rowery na kołach 26", cena dobra ale nie sprzedasz go za więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi