luzynek Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam, szukam kasku, w oko wpadł mi model BTWIN 900 aerofit. Dodatkowo mam możliwość kupna tego kasku za jakieś 130zł. Czy ktoś z was używa takiego kasku? Jest chyba dość lekki i dobrze wentylowany. Czy w podobnym budżecie znajdę jakieś inne, podobne lub lepsze opcje? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Nie wiem jak spisują się inne, ja używam tego aerofit 900 od jakichś 3 miesięcy i uważam, że jest świetny - acz przechodziłem z jakiegoś wysłużonego, taniego meteora to porównanie mam słabe W moim przypadku: dobrze leży, jest wygodny, wentylacja też jest super. Jedyne czego mi brakuje to jakiejś siateczki, bo jednak lato mokre i owadów w powietrzu sporo.. no ale to nie jest jakiś wielki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.