FegorBaal Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam,Sprawa wygląda tak; szukam jakiegoś plecaka, będę go używał oczywiście podczas jazdy na rowerze, ale chciałbym także żeby można go było spokojnie zabrać np. do szkoły czy też na miasto. Mam zamiar przewozić w nim takie rzeczy jak książki, zeszyty, suchy prowiant itp. oraz laptopa o wymiarach 38x25cm. Więc nie wiem jaki wybrać, z początku myślałem o tych profilowanych z 'kieszenią' na laptopa, jednak potrzebuję też coś na rower(a laptopa i tak na rowerze bym raczej przewoził). Dodam też, że laptop najnowszy już nie jest, więc nie musi on tam mieć komfortu pierwszej klasy. Podsumowując szukam jakiegoś kompromisu pomiędzy plecakiem miejskim/turystycznym a rowerowym oraz z plecakiem na laptopa. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Ja swojego laptopa 15stke woziłem w plecaku Deuter Trans Alpine 25L wchodził tak na styk. Ogólnie plecak bardzo wygodny i całkiem dobrze pakowny. Mam go z 4-5 lat i nic się z nim nie dzieje. Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.