dadowski Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Dziś koło 20:50 skradzono mi Cuba LTD Race 29 pod Decathlonem w Łodzi. Niestety rower nie był przypięty ulockiem, tylko linką przepleconą przez ramę i oba koła do stojaka rowerowego chociaż tuż pod kamerą sklepu. Zawsze parkowałem wewnątrz sklepu, więc do ulubionego sportowego nie targałem ulocka. Dziś ochroniarz mnie przepędził na zewnątrz bo Dec ostatnio zrezygnował z wewnętrznego stojaka. Cechy charakterystyczne roweru: kolor czarny, biały widelec Manitou, sporo rys, w tym na białym kapslu od kierownicy i wokół suportu za blatami korby. Bardzo charakterystyczny brak prawego mocowania bagażnika (wyrwana nitonakrętka, trzecie zdjęcie) w tej chwili ten feler był zabezpieczony czarną izolacją. Zamontowane były pedały SPD shimano PD-M520, srebrne, dwa białe koszyki na bidon, mocowanie licznika sigma. Ciasno chodzi manetka przy blokowaniu widelca (odblokowywanie normalnie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi