M4rcino Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Witam mam pewien problem bo musze zakupic kask full-face. Kasku bede uzywac do dh, ale bede kupowac crossa i z powodu malego budzetu chialbym kupic cos od razu na to i nato. Moje pytanie jest takie czy 1350g bd zbyt ciezki do dh i prosilbym o jakies propozycje kaskow. Z góry dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 1350g to jak garnek Podaj budżet. Możesz kupić kask z odpinaną osłoną szczęki tu taniutki model Kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcino Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Moge wydac maks do 600zl A myslalem nad kupnem tg http://enduro-cross.pl/kask-fluo-o-neal-seria-3-crank,id1285.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karot Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Fox Rampage ten za 500 PLN, czy ten za 1500 PLN. Ich waga oscyluje w granicach 1000-1150 gram. Zakładając 200 gram więcej na głowę, na pewno to odczujesz. Zważywszy jednak na budżet kup coś na moto, a z czasem dokup na rower. A takim kaskiem za 150 PLN to bym sobie nawet głowy nie zaśmiecał :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Witam mam pewien problem bo musze zakupic kask full-face. Kasku bede uzywac do dh, ale bede kupowac crossa i z powodu malego budzetu chialbym kupic cos od razu na to i nato. Moje pytanie jest takie czy 1350g bd zbyt ciezki do dh i prosilbym o jakies propozycje kaskow. Z góry dzięki;) Może ALPINA KING CARAPAX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jak masz 600zł to zapomnij o tym za 150 co dałem Kask na moto jest cięższy, ma gorszą wentylacje i jest na moto. Ten Apina ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Moge wydac maks do 600zl A myslalem nad kupnem tg http://enduro-cross.pl/kask-fluo-o-neal-seria-3-crank,id1285.html Ubierz taki kask na crossa, z miejsca zostaniesz pośmiewiskiem okolicy. BTW, co to znaczy "tg"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karot Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Ubierz taki kask na crossa, z miejsca zostaniesz pośmiewiskiem okolicy. BTW, co to znaczy "tg"? Drogą dedukcji, 'tg` = tego. Kolega nie chce kupić kasku krosowego, ot tak. Tylko w drodzę kompromisu. I nie przesadzajmy, że zostanie pośmiewiskiem okolicy... nikt go nie rozpozna w kasku Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Po pierwszej jeździe w takim kasku kupi zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Drogą dedukcji, 'tg` = tego. To to ja się domyśliłem, ale to nie pisanie sms-a żeby się na ilość znaków sępić. Tu jest forum i tu się pisze normalnie, bez takich "skrótów". Tak tym razem tylko w formie ostrzeżenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.