Galipette Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Proszę o wycene roweru zbudowanego poprzedniej zimy. Rama: KTM toombstone 21" - rocznik 2008? Amortyzator: Suntour raidon 120 mm powietrzny z blokadą i regulacją tłumienia - pomalowane golenie dolne, sprawny bez wycieków z blokadą na kierownicy Kierownica: gięta zoom Manetka tył: deore ze wskaźnikiem Hamulce: komplet Deore XT BR M-775 tarcze: Avid G3 Koła: zestaw fabryczny DT Swiss M1800SL (Designed for Canyon) w czasie budowy wymienione łożyska i zrobiony przegląd bębenka. Opony: Vittoria saguaro drutowe Przerzutka tył: Deore XT kaseta 11-32 deore lx CS-HG70 Korba : Alivio Zębatka przód: ZEE 34 zęby po przebiegu ok 400 km Pedały : shimano wpinane Rower sprawny, przejechane od montażyu jakieś 1300km (udokumentowane na stravie) Cytuj
gtb Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Na moje oko 1-1,2k ale specyficzny napęd (1x9) ogranicza nieco grupę nabywców. P.S. Pamiętam jak go składałeś bo wyszedł ciekawy rowerek w przyzwoitym budżecie. Cytuj
Galipette Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Napisano 11 Sierpnia 2017 Na moje oko 1-1,2k ale specyficzny napęd (1x9) ogranicza nieco grupę nabywców. Fakt, że do tego napędu trzeba mieć nogę trochę wyrobioną. Mi osobiście udało się wycisnąć na prostej 49km/h (już był taki młynek że szok) a i podjazdy ponad 20% spokojnie ogarniałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi