Szandor Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Witam Was, mam oklulary Kross DX-SPT1 ale nie mam pojęcia jak wymienić w nich szkła, bo są dodatkowe, boję się połamać te okulary bo już nie mam pomysłu jak się do nich zabrać, może ktoś z Was ma takie same i wie, pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adtrip Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Nie pamiętam dokładnie symbolu czy to te same,ale mam takie okulary od krossa z wymiennymi szkłami,zmieniałem tylko raz. Musisz zabrać się za to od środka,ja chwytam za szkło z szerszej strony przy nosku a drugą ręką za nosek i odciągam ,troszkę się naciąga rant i szkło wychodzi. Mam założone te żółte bo najczęściej używam ich wieczorem ,ale muszę powiedzieć że w duszny mglisty dzień na podjazdach strasznie parują, dobrze że kupiłem je na jakiejś przecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.