Karot Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Prosiłbym o kawałek... o całość, fachowej opinii Czy defekty widoczne na zdjęciach dyskwalifikują koła od czegoś, wartego zakupu? Mówi się, że ich przebieg to około 3000-4000 km. Co o tym sądzicie?
J67 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Wgniotkiem od łyżki bym się za bardzo nie przejmował, ale ogólnie - to na zdj. 4jpg. - wygląda na konkretnie dojechaną. U mnie obręcz po 10 tys. km ma gładką powierzchnię współpracującą z klockami i wyraźnie widoczny rowek (sygnalizator zużycia).
Karot Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Napisano 10 Sierpnia 2017 Wgniotkiem od łyżki bym się za bardzo nie przejmował, ale ogólnie - to na zdj. 4jpg. - wygląda na konkretnie dojechaną. U mnie obręcz po 10 tys. km ma gładką powierzchnię współpracującą z klockami i wyraźnie widoczny rowek (sygnalizator zużycia). Dzięki za merytoryczną odpowiedź. Podsumowując odpuścić zakup? Czy warto ryzykować? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
J67 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Kiedyś mi od takiej obręczy oderwał się rant i wystrzeliła dętka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.