massud Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzisiaj skradziono mi w/w rower na ulicy Powstańców w Katowicach (okolice skrzyżowania z ul.Francuską) charakterystyka: Kellys Magic 17,5" ,kolor czarno-błękitny (czarny główny trójkąt ramy, błękitne tylne widełki). Cechy charakterystyczne: obręcz przednia ALEXRIMS DH30, obręcz tylna REMERX G-Hammer. obie stożkowe, czarne. na tylnych widełkach i amortyzatorze (SR Suntour CXM) są fragmenty taśmy odblaskowej. Manetki zmiany biegów - jedna stara Alivio, jedna nowsza Deore. Za pomoc w znalezieniu oczywiście zapłacę (jeżeli ktoś mój znajdzie rower np na allegro ,olx, moze wskazac gdzie sie znajduje) pozdrawiam, massud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Czym był przypięty rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massud Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massud Napisano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Mam ogromną przyjemność poinformować, że w ciągu 2 tygodni od zgłoszenia kradzieży Policji, udało się odzyskać skradziony mi rower. Przyznam szczerze, ze od początku byłem sceptyczny ze policjantom uda się cokolwiek zdziałać. Jak się okazało- niesłusznie. Z mojej strony - dziękuję za skuteczność. Dla forumowiczów informacja - warto kradzież zgłosić, mimo że nie miałem numerów ramy ani żadnych innych dokumentów. Wystarczył dokładny opis cech charakterystycznych. Aha - z tego co mi wstępnie wiadomo, rower znalazł się w lombardzie. z poważaniem, massud Edytowane 21 Września 2017 przez massud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi