massud Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam. Dzisiaj .......straciłem mojego starego wysłużonego Kellysa Magic. Nowego "właściciela"..... lepiej żebym nie spotkał, bo 25 lat murowane...... W związku z tym muszę kupić nowe wozidło. Charakterystyka jak w temacie. Dotychczas jeździłem na 17,5" calowej ramie na 26' kółkach. Co moglibyście mi zasugerować w okolicach 2000-2500 pln?nie więcej ,a chętnie w okolicach 2000. Przyznam ,że celuję w cenową super okazję. Marka jest mi obojętna... Ważne żeby był to hardtail, najchętniej na 26" ale 27,5 " nie wykluczam, oczywiście w najlepszej możliwej konfiguracji w tej cenie. Jeżeli możecie podzielić się wiedzą o trwającej gdzieś 'mega okazji" ,będę wdzięczny za pomoc...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 B'Twin Rockrider 540 - do 2000 zł to o tej porze roku ciężko znaleźć coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Jeżeli chodzi o nowe rowery budżetowe to btwin trochę miażdży konkurencję.Ewt poszukaj coś używanego, na pewno dostaniesz lepszy sprzęt, jednak trzeba się nastawić, że to nie jest nowy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massud Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Znalazłem UNIBIKE 27.5" EVO (2015) w okolicy 2.300 Powiem tak - ten rower to dla mnie w chwili obecnej taki złoty Graal (relacja cena/osprzęt). Niestety, nawet rama 17" jest dla mnie za duża........ Czy znacie coś ....podobnego (czyli amor XCR + osprzęt Deore , można zapiąć bagażnik , w cenie do 2,5k) co będzie wystarczająco "małe" dla przekroku 74-75 cm , czyli rama w okolicach 16-17"? Co do używanych- nawet znalazłem , ale po przekątnej kraju. Jechać po 1000 km (tam i z powrotem) dla używanego budżetowego roweru - kompletnie bez sensu.Zakup w sklepie (internetowym) zawsze daje możliwość zwrotu/wymiany gdyby rama okazała się zbyt duża. Kompletnie nie zależy mi na producencie tylko na rowerze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.