Frunklin Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witam ,mam problem ponieważ nie wiem do ilu "psi" napompować swój amortyzator. Waże 60kg ,słyszałem że gdzieś na internecie jest rozpiska ,ale niestety nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Pompujesz tak aby było Ci dobrze, po to to jest aby na żadne ustalenia innych ludzi nie być skazanym. Za punkt wyjście możesz potraktować 20% SAG, czyli pompujesz aż widelec pod statycznym obciążeniem twojego cielska na rowerze uginał się na 20%. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez dran2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frunklin Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi