Skocz do zawartości

[koła 26" komplet] do 400zł mtb pod tarcze

Hrot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

rozglądam się za kompletem kół 26" do 400/500zł.

Piasty myślałem żeby były Novatec, z tyłu pod kasetę 8 rzędową (fajnie gdyby była z zapadkami ratchet, pod hamulce tarczowe z mocowaniem na 6 śrub.

Z obręczami jest tak, że niestety potrzebuje z tyłu mieć pod v-brake a z przodu pod tarcze - moja rama nie posiada możliwości zamontowania hamulca tarczowego.

Jeżdżę takie XC można powiedzieć i również sporo po mieście, waga nie ma dużego znaczenia dla mnie.

Opony będą o szerokości 2.0 lub więcej.

Co do szprych to chyba nie ma co wydziwiać w tej cenie i wziąć jakieś podstawowe.

Budżet wstępny to te ok. 400zł, raczej wolałbym aby był on mniejszy niż większy, ale chętnie wysłucham propozycji  i porad.

Pozdrawiam

Napisano

Coś pomieszałem z tym ratchet, to chyba mają piasty dt. Jestem dość niezorientowany jeśli chodzi o te wszystkie części.

A powiedzmy za te 500zł jakby wyglądał komplet kół?

Napisano

za 540zl masz u dawida z forum komplet na obręczach DT 533d i piastach NT 041/042, trwały i łatwy w serwisie, wystarczy na lata, raz kupiłem używane kółka z Allegro i nigdy więcej pseudo oszczedności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...