michal883 Napisano 7 Sierpnia 2017 Napisano 7 Sierpnia 2017 WItajcie. Wpadłem na takie ogłoszenie kona stinky, czy warto ją zakupić z takim osprzętem, w tej cenie, jeżeli nie to ile uważacie, że jest warta? https://www.olx.pl/oferta/rower-kona-19-CID767-IDk5UR2.html
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Napisano 7 Sierpnia 2017 Przy takich wiekowych rowerach (a ten ma na moje oko kilkanaście lat) bez sprawdzenia stanu w jakim jest rower ciężko cokolwiek powiedzieć. Z drugiej strony nawet jak rower jakimś cudem jest zadbany to nie wiem czy dałbym za niego 1800 zł. Pewnie może być tyle wart ale do czego potrzebujesz fulla? To stara konstrukcja, ciężka, mało uniwersalna, do jakiś poważniejszych zastosowań raczej się nie nadaje z racji wieku. A do zwykłej jazdy MTB takiego kloca? Chyba tylko po to żeby spróbować fulla. Myślę że dużo lepsze rozwiązanie to kupienie albo dobrego roweru HT albo doskładanie do powiedzmy 3-3,5 tysięcy i rozglądanie się za jakąś bardziej współczesną konstrukcją FS.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.