Maciek982365 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam chciałbym zamienić w swoim rowerze hamulce v-brake na jakieś mechaniczne czy dało by się bez wymieniania piast czy coś? i żeby za drogo nie było. Rower Grand rock 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Jak masz mocowania przy widelcu i tylnych widełkach to OK, ale piasty musisz wymienić, a lepiej to całe koła, bo pleść w tym rowerze się nie opłaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Na przód możesz wrzucić tarczę , nie wiem jak na tył , musiał byś wstawić zdjęcie od strony przeciwnej do napędowej. Jednak bez wymiany kół i tak się nie obejdzie. Do tego dolicz dobre hamulce z tarczami i tak dalej - jakieś 300 zł lekką ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek982365 Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Czyli na przód mogę bez zmiany koła? jeśli tak to doradzacie jakieś w miarę dobre heble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Czyli na przód mogę bez zmiany koła? jeśli tak to doradzacie jakieś w miarę dobre heble? Nie możesz bez wymiany piasty.Chodzi o to czy masz przewidziane mocowanie hamulców tarczowych.Najlepiej jak zrobisz fotki od strony przeciwnej od kasety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Kola musisz wymienić jak chcesz mieć tarcze. Przód ma mocowanie do zacisku , co do tyłu nie ma pewności bez zdjęcia. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.