Skocz do zawartości

[rozmiar ramy] Specialized Tricross

YmanyY

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Jestem nowy na forum, przymierzam się do kupienia pierwszego przełaja/ kolarzówki. Jestem totalnie zielony :sick: . Znalazłem ostatnio Specialized Tricross w rozmiarze ramy 58 w całkiem dobrej cenie ale nie mogę znalezc tabeli rozmiarów ram, nic nie wiem na temat rozmiarówki. :wallbash:  Mam 179 wzrostu i 83 po wewnętrznej części nogi. Nie zależy mi na jeździe treningowej, raczej rekreacyjnej, przejażdżkach aby zrzucić parę kilo. Myślicie że ten rower się nada czy będzie za duży? A może znacie inne modele rowerów używanych (nie koniecznie z barankiem) na których będę mógł śmigać po mieście i na wycieczki za miasto, tak do 1500 zł? Aha, mam 19 lat prawdopodobnie urosnę jeszcze 1-2 cm :)

Zaraz się zaczną wyprzedaże, będzie szeroka oferta, kupisz za duży, nigdy nie będziesz zadowolony, zawsze będzie Ci nie wygodnie, a piniodze wydane... Poczekaj, jak nie masz 8 dych na karku to w teorii masz czas i zdążysz coś odpowiedniego kupić. Nowego czy używanego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...