DRIVEMAN Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Mam pytanie : który łańcuch wybrać SHIMANO CN 7701 (XTR, DURA-ACE), czy SHIMANO HG 93 (Deore XT - ULTEGRA). Interesuję mnie waga (w wielu miejscach jest podana, ale prawie w każdym inna - mnie interesuję waga REALNA - w zależności od ilości ogniw), no i jak z wytrzyamałością, prezyzją i szybkością działania... Pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja jeżdże juz pare lat na 7701 i jeszcze ani razu nie urwałem, wytrzymuje naprawdę długo, waga około 270 przy ilosci ogniw odpowiadajacej rowerowi mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jeśli chodzi o masę to ta stronka naprawdę nie gryzie... --> http://weightweenies.starbike.com/listings...php?type=chains Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubiiDubii Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja smigam na HG 93 waga ok 290gr przy bodajrze 114 ogniwach u mnie to troszke mniej bo mam skrocony lancuch i zlota spinke srama ale ogolnie sam lancuszek jest dobrynierwie sie szybko skacze po zebach i jest w miare cichy jesli nie masz zamiaru naprawde hardcorowo katowiac sprzetu to moim zdaniem XT Ci w zupel;nosci starczy, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.