Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower do 1200zl ( max 1500)

Gość Adrian

Pytanie

Gość Adrian
Napisano

Cześć jako ze mój 15 letni góral padł czas na coś nowego do wydania mam jak w temacie jakieś 1.2k. Oglądałem rowery krossa typu Hexagon. Ważę 50 kg przy wzroście 176/8cm. Co do tego gdzie będzie jeździł to głównie robię 10km dziennie raz jest to asfalt raz piaszczysta / kamienna droga. Jaki sprzęt byście mogli polecić? Jak przeglądałem to różnice są minimalne np np jedna przezutka Acera a shimano Turney czy jakoś tak. A różnica to stowka.. Wiec jaki doradzic możecie w owej cenie

? Dodam że przez 15l używałem typowego z marketu typu laser XD

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość adrian
Napisano

ok ale mozesz mi wyjasnic czemu jeden ma np w nazwie integral a drugi juz nie ? zadnych roznic nie widze poza nazwa ? i kolorami na dole opisu XD no i czy ten sklap jest sprawdzony oile ktos kupowal w nim ? 

Napisano

Popatrz na specyfikacje na alledrogo - "twoja" strona akurat jest (na to wygląda) w fazie tworzenia i nie do końca chyba opanowana przez właścicieli....

Ma byc lazaro integral V3 - a jak chcesz taniej to v2 ...  notabene innego integrala niż lazaro nie znajdziesz :)

Bo inne lazaro niż integral , a jakże, są .

Gość adrian
Napisano

w kazdym razie rower zamowiony mam nadzieje ze bedzie ok 

Napisano

Na który model ostatecznie padł wybór? Pytam bo jeżeli na Lazaro v3 to moim zdaniem jest to całkiem sensowne, ponieważ jakość względem ceny jest na odpowiednim poziomie. To samo można napisać o Spartacusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...