Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower do 1200zl ( max 1500)

Gość Adrian

Pytanie

Gość Adrian

Cześć jako ze mój 15 letni góral padł czas na coś nowego do wydania mam jak w temacie jakieś 1.2k. Oglądałem rowery krossa typu Hexagon. Ważę 50 kg przy wzroście 176/8cm. Co do tego gdzie będzie jeździł to głównie robię 10km dziennie raz jest to asfalt raz piaszczysta / kamienna droga. Jaki sprzęt byście mogli polecić? Jak przeglądałem to różnice są minimalne np np jedna przezutka Acera a shimano Turney czy jakoś tak. A różnica to stowka.. Wiec jaki doradzic możecie w owej cenie

? Dodam że przez 15l używałem typowego z marketu typu laser XD

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość adrian

ok ale mozesz mi wyjasnic czemu jeden ma np w nazwie integral a drugi juz nie ? zadnych roznic nie widze poza nazwa ? i kolorami na dole opisu XD no i czy ten sklap jest sprawdzony oile ktos kupowal w nim ? 

Popatrz na specyfikacje na alledrogo - "twoja" strona akurat jest (na to wygląda) w fazie tworzenia i nie do końca chyba opanowana przez właścicieli....

Ma byc lazaro integral V3 - a jak chcesz taniej to v2 ...  notabene innego integrala niż lazaro nie znajdziesz :)

Bo inne lazaro niż integral , a jakże, są .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...