damianmks1 Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Dzień dobry. Jakoś w przyszłym tygodniu ( od około 10 sierpnia )planuje pokonać trasę Świnoujście - Krynica Morska. Czy ktoś w tych dniach pokonuje podobną trasę lub ewentualnie chcę się dołączyć? PS. Lepsza trasa Niemcy - Rosja czy Rosja - Niemcy, jestem z dolnegośląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 lepiej się pchać do cywilizacji więc Rosja - Niemcy ale może Ci przeszkadzać wiatr bo częściej wieje z zachodu na wschód, choć pogody nie przewidzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianmks1 Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Cenna wskazówka z tym wiatrem, skorzystam z niej na pewno. A jak jest jeśli chodzi o podjazdy, górki itp? Czy jest to raczej płaska trasa? PS. Jakby ktoś mógł jeszcze coś doradzić/polecić to z chęcią przeczytam i skorzystam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laqula Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wytycz sobie trasę w internecie i sprawdź jaki na potrafil wysokościowy. Wtedy będziesz wiedział ile jest podjazdów i czy trasa jest opadająca w którąś stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Moim zdaniem ten aspekt można pominąć, różnica będzie nie zauważalna. Jeśli nie masz bardzo cienkich opon i niema dużych fal to nie bój się jazdy plażą, mówię oczywiście o odcinkach gdzie niema plażowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianmks1 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 plażą? no nie wiem. ) A mógłby ktoś mi pomóc rozbić trasę tak aby zmieścić się w około 4-5 dni? Wyruszę ze Świnoujścia aż na Hel ( z Helu do Gdańska promem ) i z Gdańska do Krynicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafxcc Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 plażą? no nie wiem. ) A mógłby ktoś mi pomóc rozbić trasę tak aby zmieścić się w około 4-5 dni? Wyruszę ze Świnoujścia aż na Hel ( z Helu do Gdańska promem ) i z Gdańska do Krynicy. Jeśli już dojedziesz do Krynicy Morskiej proponuję pojechać dalej świetną ścieżką rowerową, która prowadzi aż do samej granicy z Roją i ostatniej polskiej miejscowości Piaski. Ścieżka rowerowa biegnie w lesie, wzdłuż wejść na plażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi