damianmks1 Napisano 5 Sierpnia 2017 Napisano 5 Sierpnia 2017 Dzień dobry. Jakoś w przyszłym tygodniu ( od około 10 sierpnia )planuje pokonać trasę Świnoujście - Krynica Morska. Czy ktoś w tych dniach pokonuje podobną trasę lub ewentualnie chcę się dołączyć? PS. Lepsza trasa Niemcy - Rosja czy Rosja - Niemcy, jestem z dolnegośląska? Cytuj
L0k0 Napisano 7 Sierpnia 2017 Napisano 7 Sierpnia 2017 lepiej się pchać do cywilizacji więc Rosja - Niemcy ale może Ci przeszkadzać wiatr bo częściej wieje z zachodu na wschód, choć pogody nie przewidzisz. Cytuj
damianmks1 Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Napisano 9 Sierpnia 2017 Cenna wskazówka z tym wiatrem, skorzystam z niej na pewno. A jak jest jeśli chodzi o podjazdy, górki itp? Czy jest to raczej płaska trasa? PS. Jakby ktoś mógł jeszcze coś doradzić/polecić to z chęcią przeczytam i skorzystam Pozdrawiam. Cytuj
laqula Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Wytycz sobie trasę w internecie i sprawdź jaki na potrafil wysokościowy. Wtedy będziesz wiedział ile jest podjazdów i czy trasa jest opadająca w którąś stronę. Cytuj
L0k0 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Moim zdaniem ten aspekt można pominąć, różnica będzie nie zauważalna. Jeśli nie masz bardzo cienkich opon i niema dużych fal to nie bój się jazdy plażą, mówię oczywiście o odcinkach gdzie niema plażowiczów. Cytuj
damianmks1 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Napisano 10 Sierpnia 2017 plażą? no nie wiem. ) A mógłby ktoś mi pomóc rozbić trasę tak aby zmieścić się w około 4-5 dni? Wyruszę ze Świnoujścia aż na Hel ( z Helu do Gdańska promem ) i z Gdańska do Krynicy. Cytuj
rafxcc Napisano 12 Sierpnia 2017 Napisano 12 Sierpnia 2017 plażą? no nie wiem. ) A mógłby ktoś mi pomóc rozbić trasę tak aby zmieścić się w około 4-5 dni? Wyruszę ze Świnoujścia aż na Hel ( z Helu do Gdańska promem ) i z Gdańska do Krynicy. Jeśli już dojedziesz do Krynicy Morskiej proponuję pojechać dalej świetną ścieżką rowerową, która prowadzi aż do samej granicy z Roją i ostatniej polskiej miejscowości Piaski. Ścieżka rowerowa biegnie w lesie, wzdłuż wejść na plażę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi