Miras72 Napisano 5 Sierpnia 2017 Napisano 5 Sierpnia 2017 Witam czy miał ktoś z Was do czynienia z rowerem Unibike Neon i co o nim sądzicie jak o szosie dla początkującego
sebass52 Napisano 5 Sierpnia 2017 Napisano 5 Sierpnia 2017 Witaj, Posiadam ten rower od sierpnia zeszłego roku, przejechałem już na nim ok. 2000km i jedyne co w nim robiłem to wymieniłem łańcuch na KMC x8. Poza tym wszystko działa jak należy. Jest to moja pierwsza szosa,rozmiar ramy 54. Myślę, że jak na pierwszy tego typu rower jest bardzo ok. Producent zakłąda tam kasetę 11-32 jednak aż taka duża nie jest moim zdaniem potrzebna i zamierzam założyć 13-23 bo jest lepiej (ciaśniej ) zestopniowana. Póki co żadnych problemów serwisowych, czy gwarancyjnych z tym rowerem nie miałem. Raz tylko oddałem tylne koło do centrowania bo wpadłem w solidny dół, poza tą innych przygód nie uświadczyłem. Robię na nim trasy rzędu 150-200 km i jest bardzo wygodny i Claris jako grupa dla początkującego działa w porządku. Jakbyś miał więcej pytań pisz PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.