Warthog Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć wszystkim, Od jakiegoś czasu chodzi za mną chęć zakupu nowego MTB. Wszystkie znaki na niebie i Ziemi mówią że fulla nie potrzebuję. Szukam roweru do pośmigania po singlach i o ile chętnie pojeździł bym w trudniejszym terenie to zupełnie szczerze przyznaje przed sobą, że pewnie w 95% będzie to mazowsze. Niezależnie od tego mam ochotę na jakiegoś fulla. Fajnie byłoby się zmieścić w 7K, ostatnio Canyony były w dobrej przecenie, Neuron 8.0 za 7k, ale niech idą w diabły ze swoją polityką cenową, nawet jeśli mi się diabelnie ich rowery podobają Przechodząc do sedna, spotkałem ostatnio w internetach Kellys Reyon 30. Chodzi po niecałe 6k, a wygląda całkiem przyzwoicie. Czy może ktoś ma jakieś spostrzeżenia, które nie są oczywiste dla laika jak np. - zwalona geometria czy inne cuda? Ogólnie rzecz biorąc nie widziałem w tej cenie chyba nic ciekawszego, ale trochę wyleciałem z obiegu jeśli o MTB chodzi. Edit: wzrost 180 cm, noga 83 jeśli dobrze pamiętam Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Warthog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Ale żeby tak od razu pakować się w fulla o takim skoku przy twoich wymaganiach? To już pod konkretny wyryp sprzęt. Skok 160 pozwala na wiele. Istne enduro. "W sam raz" na mazowsze.... Jeśli koniecznie full to szukaj czegoś 100/100. Może anthem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Reyon ma 100mm skoku Mylisz pewnie ze Swagiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Moja wina. Przepraszam. Źle spojrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi