mambaout Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 1.manetka altus prawa pod x9 - przebieg jakieś 1-1,2k km w pełni sprawna 20 zł 2.Korba na kwadrat Prowheel Pro 42 zdjęta z roweru romet mistral urban.1x zebatka 42.Ramiona trochę poobijane, wycięta plastikowa ochronka.Waga 669g.Przebieg 1-1,2k więc spokojnie można jeszcze pojeździć. Sprzedaję bez suportu.Cena 20zł 3.Bukłak Kalenji 2l NOWY.To jest chyba ten : https://www.decathlon.pl/bukak-2-l-id_8312326.html Folia na ustniku,nigdy nie używany.Wyciągnięty z plecaka biegowego zaraz po zakupie i schowany do szafy.Cena 10zł 4.Opaska Tętna Garmin ANT+ starego typu (chyba model HRM1 - ten sztywny) używana przebieg nieznany:) 40zł 5.Bagażnik Crosso czarny Kupiony ponad rok temu i nigdy nie montowany - zmieniła się koncepcja i nie po drodze mi było z sakwami.Brak śrubek w zestawie bo gdzieś mi się pogubiły(do dokupienia w każdym metalowym) Cena 40zł(Tu chyba droższa wysyłka by była o parę złotych, do ustalenia przed sprzedażą) 6.Kierownica Romet Sport Bar zdjęta z romet mistral urban. 31,8 szerokość chyba koło 70cm Cena 5zł albo mogę dorzucić gratis przy zakupie dowolnego innego przedmiotu z listy powyżej:) Wysyłka paczkomatem 10zł Odbiór osobisty na terenie trójmiasta gratis(Gdańsk/Sopot mogę nawet podrzucić w ustalone miejsce)
Jerry6 Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 Rezerwuję bagażnik, kierownice i bukłak. Reszta PW.
rambolbambol Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 Jakby kolega tego bagażnika i bukłaka nie chciał, to ja przygarnę.
mambaout Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Napisano 4 Sierpnia 2017 Kierownica,bagażnik i bukłak sprzedane.Nie moge edytować pierwszego posta.
Mod Team sznib Napisano 4 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 4 Sierpnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.