cyklon Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Witam, przepraszam jeżeli temat nie w tym miejscu. Mam ten rowerek - Lazaro Integral V3 z 2015 roku z hamulcami Tektro V-brake. Klocki już są strasznie ściorane na przodzie i tyle (około 3 tyś km zrobione). Chciałbym zapytać jakie klocki kupić? W jakiejś rozsądnej cenie a w dobrej jakości. Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Miałem ostatnio Authory 3CC i byłem bardzo zadowolony.Ewentualnie droższe oryginalne klocki z hamulców Avid Single Digit 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklon Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Dziękuje. Jeszcze jakieś propozycje czy to w sumie wyczerpuje temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Właściwie wszystkie 3kolorowe klocki są dość dobrym wyborem. Author, Merida, KLS, Baradin - bo podobno wszystko w jednej fabryce produkowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 U mnie akurat Merida się nie sprawdziła.Gorsze hamowanie w porównaniu do Authora i piszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Ja polecę podobnie Author 3CC lub KLS Dual Stop. Jedne i drugie sprawdzają się u mnie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklon Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Dziękuje. Zamówione . Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.