Karciixx Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Cześć czy mógłby mi ktoś wytłumaczy jakiej wielkości dokładnie opon mam szukać kompletnie się nie znam na tych znakach a bardzo mi zależy żeby kupić oponę czerwona typowa do roweru miejskiego otóż znaki przy oponie są takie ALLOY 6060 T6 R.T.R.T.O 559x19 Safety system SCR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 To są oznaczenia na obręczy, nie na oponie. Szukaj opon o oznaczeniu 559x szerokość w calach np 1,75 1,95 2,0 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Potrzebujesz oponę 26 cali o szerokości optymalnej około 1.75. Nie wiem jakie ma prześwity ramy ale szersze do 1.9 powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karciixx Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 DZIĘKI WIELKIE! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi