ZupanTBG Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam, mam zamiar zakupić pierwszą szosę. Chcę, żeby to był nowy rower, do wydania mam niewiele, bo 2000zł. Teraz prośba do Was, jaką szosę polecilibyście kupić? Myślałem nad dwoma: Kross Vento 1 oraz Romet Huragan 1 ( oba z 2017) Nie wiem czy potrzebne, ale mam 182cm wzrostu i ważę 87kg. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Kross droższy, ale ma wideł carbon, fajne malowanie i dzięki temu wygląda dużo lepiej niż Romet. Osprzęt z czasem sobie zmienisz na lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Rozejrzyj się też za Unibike Neon. Katalogowo 2349zł ale zawsze coś da się urwać z ceny i myślę że jak dobrze ponegocjujesz to do 2000zł zejdziesz. Napęd Claris 2x8, taprowana główka ramy,opony 25c. Na początek fajny rower, moim zdaniem lepszy od tego Krosa Vento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0b3k3 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Też właśnie miałem zaproponować Ci unibike neona, przeglądałem akurat allegro i taka oferta jest. http://allegro.pl/rower-szosowy-unibike-neon-2016-i6913098433.html Rozmiar ramy 54, nie wiem jaką masz długość nogi a może akurat będzie dobry. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Tylko z tego co widzę, w aukcji koleś podaje że to rozmiar 54 a na ramie i karcie gwarancyjnej jest 56/58 więc dużo większy i trzeba by to dokładnie sprawdzić. Ja mam 179cm wzrostu i 54 od Unibike jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelasso Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Dopytałem gościa, bo sam się zainteresowałem - rama 58 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.