lukasz21 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam,jakie klocki będą pasowały do hamulców Shimano BR-M365 metaliczne,półmetaliczne? Pozdrawiam Łukasz Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez lukasz21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Metaliczne, pólmetaliczne a nawet żywiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Szuka się według kształtu, to tego modelu pasują klocki które najczęściej są oznaczane jako "Deore" Ja od siebie polecam Kool Stop: drogie ale bardzo duża siła hamowania. Nie polecam Accent spiekanych jak nie masz dużej ilości zjazdów. Na zimno zamiast się ścierać to się szkliły i siła hamowania stopniowo spadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maslak666 Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Możecie mi powiedzieć czy te klocki będą pasować do moich shimano BR-M365? Wyglądają podobnie jednak w spisie mój model jest pominięty. Zastanawia mnie czy to błąd czy faktycznie nie będą pasować. https://www.sykkelkomponenter.no/products/galfer-standard-shimano-deoretektro-bremseklosser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ten zacisk używa najpopularniejszych klocków do tańszych modeli Shimano. Model od Shimano to B01s, od Jagwire DCA016/DCA716. Podlinkowane przez Ciebie klocki będa pasować mimo, że zacisk BR-M365 nie jest wymieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maslak666 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi