lukasz21 Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam,jakie klocki będą pasowały do hamulców Shimano BR-M365 metaliczne,półmetaliczne? Pozdrawiam Łukasz Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez lukasz21 Cytuj
byh81 Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Metaliczne, pólmetaliczne a nawet żywiczne. Cytuj
Gość Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Szuka się według kształtu, to tego modelu pasują klocki które najczęściej są oznaczane jako "Deore" Ja od siebie polecam Kool Stop: drogie ale bardzo duża siła hamowania. Nie polecam Accent spiekanych jak nie masz dużej ilości zjazdów. Na zimno zamiast się ścierać to się szkliły i siła hamowania stopniowo spadała. Cytuj
Maslak666 Napisano 11 Lutego 2021 Napisano 11 Lutego 2021 Możecie mi powiedzieć czy te klocki będą pasować do moich shimano BR-M365? Wyglądają podobnie jednak w spisie mój model jest pominięty. Zastanawia mnie czy to błąd czy faktycznie nie będą pasować. https://www.sykkelkomponenter.no/products/galfer-standard-shimano-deoretektro-bremseklosser Cytuj
Pulse Napisano 12 Lutego 2021 Napisano 12 Lutego 2021 Ten zacisk używa najpopularniejszych klocków do tańszych modeli Shimano. Model od Shimano to B01s, od Jagwire DCA016/DCA716. Podlinkowane przez Ciebie klocki będa pasować mimo, że zacisk BR-M365 nie jest wymieniony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi