adamDi2 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Kupię komplet hamulców szosowych, najlepiej coś lepszego Shimano. Proszę pisać co kto ma to się dogadamy! Potrzebuję parę kompletów :-) Szukam też całych czarnych hamulców, bez napisów. Jakieś FORZA,KMC czy innego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemike Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Mam nowe komplety SRAM Rival pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Ja mam komplet Ultegra 6600 w bardzo dobrym stanie za 2 stówki oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Nie chcę 6600, potrzebuję Ultegry 6700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Temat dalej aktualny!! Proszę pisać co kto ma do sprzedania lub zamiany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi