wkg Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 ROCK SHOX XC30 Ale to rower dla dużego chłopa ma być a nie dla dziewczynki ...
olek19 Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 nie przesadzaj gość chce rower do sportowo rekreacyjnej jazdy a nie do atakowania 30 metrowych dropów, poza tym wolałbym 100 razy podstawowego rock shoxa niż xcr lub raidona bo tu jest chociaż jakieś tłumienie
Mickeay Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Napisano 9 Sierpnia 2017 w Dzierżoniowie, mnie nie było jeszcze przez kuriera nie kupuje, to na pewno...
wkg Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 poza tym wolałbym 100 razy podstawowego rock shoxa No właśnie. Na razie stanęło na 32mm rock shoxie w tańszym rowerze więc opcja hmmm ... dziewczńska raczej nie dla 100kg wagi faceta.
Mickeay Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Napisano 14 Sierpnia 2017 Dzięki wszystkim za pomoc, w środę kupuję kellysa
wkg Napisano 14 Sierpnia 2017 Napisano 14 Sierpnia 2017 Przetestowałeś ? Bo wiesz ... w necie to różne bzdury ludzie pisza ; )) Jak kupisz to opisz wrazenia !
Mickeay Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor Napisano 14 Sierpnia 2017 Testowałem, testowałem... Próbowałem cube'a jeszcze, żeby porównać pozycję i zdecydowanie na Kellysie bardziej mi odpowiada... Siodełko tylko bd musiał wymienic bo troszkę za wąskie na moją "budowę anatomiczną"... Wrócę na nim że sklepu do domu jakieś 70km to opiszę wrażenia
wkg Napisano 22 Sierpnia 2017 Napisano 22 Sierpnia 2017 Coś @Mickeay chyba niezadowolony z zakupu : /
Mickeay Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Napisano 23 Sierpnia 2017 Zadowolony, zadowolony przesiadka z 26" na 29" troszkę mnie zaskoczyła muszę przyznać. Troszeczkę się pobawiłem rowerkiem po powrocie do domu tzn. Ustawiłem hamulec przedni, musiałem poukładać opony w kołach bo lekko biły, troszkę łańcuch wyczyścić bo do tego smaru fabrycznego przykleiło się wszystko po czym jechałem ustawiłem rowerek pod siebie (fisting się to nazywa?)... Mknie się fenomenalnie po "moich krótszych trasach". Niestety nigdzie dalej się nim na razie nie wybiorę bo jutro na miesiąc uciekam z Polski, ale jak wrócę to na pewno zaraz nim smigne na jakiś terenowy rajd troszkę brakuje przełożeń na asfalcie, przynajmniej mam takie wrażenie, a i jaka różnice robi działający amortyzator to aż mnie zatkało z wrażenia podczas jazdy naprawdę polecam... I rower i was forumowiczów... Jeszcze raz serdeczne dzięki
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2017 Tylko nie mów za granicą o fistingu ( o fittingu już tak ), bo możesz być dziwnie postrzegany To określenie raczej z innego typu forów...
Mickeay Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Napisano 23 Sierpnia 2017 dobra dobra, duży chłop to i duże palce... a klawiatury dotykowe malutkie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.