DanielKot Napisano 31 Lipca 2017 Napisano 31 Lipca 2017 Cześć wszystkim. Chciałbym wyruszyć we wrześniu z Polski i ruszyć na południe. Dokładna trasa jeszcze do ustalenia, chciałbym przez Węgry i Serbię dotrzeć do Czarnogóry/Albanii a potem wybrzeżem Adriatyku i następnie przez Słowenię i Austrię. Zamierzałem ruszyć samemu, ale stwierdziłem, że jednak weselej byłoby pojechać z kimś. Wyjazd oczywiście z ekwipunkiem w sakwach i spanie pod namiotem, ewentualnie korzystanie z gościnności lokalesów. Cytuj
rajdon Napisano 31 Lipca 2017 Napisano 31 Lipca 2017 Cześć wszystkim. Chciałbym wyruszyć we wrześniu z Polski i ruszyć na południe. Dokładna trasa jeszcze do ustalenia, chciałbym przez Węgry i Serbię dotrzeć do Czarnogóry/Albanii a potem wybrzeżem Adriatyku i następnie przez Słowenię i Austrię. Zamierzałem ruszyć samemu, ale stwierdziłem, że jednak weselej byłoby pojechać z kimś. Wyjazd oczywiście z ekwipunkiem w sakwach i spanie pod namiotem, ewentualnie korzystanie z gościnności lokalesów. Ja jestem chętny w terminie 2-17 Września ewentualnie jakieś tam pojedyncze dni mogę do tego dodać . napisz na PW Pozdro Cytuj
Janusz1964 Napisano 31 Lipca 2017 Napisano 31 Lipca 2017 Cześć wszystkim. Chciałbym wyruszyć we wrześniu z Polski i ruszyć na południe. Dokładna trasa jeszcze do ustalenia, chciałbym przez Węgry i Serbię dotrzeć do Czarnogóry/Albanii a potem wybrzeżem Adriatyku i następnie przez Słowenię i Austrię. Zamierzałem ruszyć samemu, ale stwierdziłem, że jednak weselej byłoby pojechać z kimś. Wyjazd oczywiście z ekwipunkiem w sakwach i spanie pod namiotem, ewentualnie korzystanie z gościnności lokalesów. byłeś w czarnogórze tudziesz albani wiesz jaki to teren Cytuj
DanielKot Napisano 31 Lipca 2017 Autor Napisano 31 Lipca 2017 byłeś w czarnogórze tudziesz albani wiesz jaki to teren nie byłem, kolega był i przeżył. trasy nie mam jeszcze ustalonej całkowicie więc to jest sprawa elastyczna. chętnie też przyjmę jakieś porady od bardziej doświadczonych osób Cytuj
TowarzyszPodrozy Napisano 2 Sierpnia 2017 Napisano 2 Sierpnia 2017 Cześć, czy ogłoszenie nadal aktualne i wyjazd zmierza ku realizacji? Bałkany rowerowo marzą mi się od jakiegoś czasu, szczególnie Albania. Na jak długo planujesz wyjazd - czy dojazd rowerem z PL (długi wyjazd), czy dojechać np. pociągami i jeździć tylko na miejscu? Czy masz już jakiś zarys trasy, termin? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi