barbapapa11 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Rozebrałem damper, wszystko znajduje się w dobrym stanie. Teraz pozostało mi tylko złożenie wszystkiego do kupy. Pod ręką mam akurat smar slickoleum i olej RS 15wt, czy taka mieszanina ma prawo działać czy lepiej zamawiać coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Będzie git o ile nie rozbierałeś komory IFP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Nie damper ma malutki przebieg, chciałem tylko sprawdzić czy wszystko w środku wygląda git. Jedynie smar był jakiś podejrzanie ciemny, ale uszczelki także w super stanie. Do środka się nie dostawałem, chyba jeszcze nie ten etap wtajemniczenia. A co powinno się wlewać docelowo, fox fluid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Syntetyczny olej silnikowy 15W-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikiChomik Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Zabierasz się za serwis amortyzatora bez uprzedniego zapoznania się z instrukcją serwisową (w której napisano gdzie, w jakich ilościach oraz czego należy dodać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi