barbapapa11 Napisano 30 Lipca 2017 Napisano 30 Lipca 2017 Rozebrałem damper, wszystko znajduje się w dobrym stanie. Teraz pozostało mi tylko złożenie wszystkiego do kupy. Pod ręką mam akurat smar slickoleum i olej RS 15wt, czy taka mieszanina ma prawo działać czy lepiej zamawiać coś innego? Cytuj
lichak Napisano 31 Lipca 2017 Napisano 31 Lipca 2017 Będzie git o ile nie rozbierałeś komory IFP Cytuj
barbapapa11 Napisano 31 Lipca 2017 Autor Napisano 31 Lipca 2017 Nie damper ma malutki przebieg, chciałem tylko sprawdzić czy wszystko w środku wygląda git. Jedynie smar był jakiś podejrzanie ciemny, ale uszczelki także w super stanie. Do środka się nie dostawałem, chyba jeszcze nie ten etap wtajemniczenia. A co powinno się wlewać docelowo, fox fluid? Cytuj
DzikiChomik Napisano 16 Sierpnia 2017 Napisano 16 Sierpnia 2017 Zabierasz się za serwis amortyzatora bez uprzedniego zapoznania się z instrukcją serwisową (w której napisano gdzie, w jakich ilościach oraz czego należy dodać)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi